Eten en drinken

Eten en drinken:

U bent aangekomen in de Allier, het culinaire hart van Frankrijk’. De keuken is er landelijk en gebaseerd op producten uit de streek zoals; vlees van het Charolais-ras, lamsvlees, aardappelgerechten, verse groenten en heerlijke kazen. De wijn komt uit saint Pourcain sur Sioule. Er wordt gekookt met respect voor mens, dier en natuur.

Na een lange wandeling wordt u door de eigenaren van de chambres d’hôtes verwelkomd op alweer een verrassend mooie plek.

 Behalve hun liefde voor het Franse platteland hebben de eigenaars gemeen dat ze allemaal graag in de keuken staan. Elke wandeldag wordt afgesloten met een driegangendiner. Deze maaltijden zijn voornamelijk gebaseerd op streekgerechten uit de Allier en alles wordt bereid met verse producten. Bijna iedereen heeft een moestuin of kippen waar deze verse producten vandaan komen.

De volgende ochtend staat een uitgebreid ontbijt voor u klaar. Na het ontbijt vertrekt u weer naar de volgende B&B, gewapend met een lunchpakket en de volgende route kaart.

Reageren is niet mogelijk