Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden frankrijkwandelen.nl

Reis- en boekingsvoorwaarden:

Boeking: Boeking geschiedt d.m.v. het invullen en verzenden van het online boekingsformulier via www.frankrijkwandelen.nl. Na ontvangst van de bevestiging van de door u aangevraagde wandeldata, wordt er gevraagd 50% van de reissom als voorschot over te maken. Het resterende bedrag dient uiterlijk 4 weken voor de aankomstdatum binnen te zijn. Boekt u binnen 6 weken voor vertrek, dan dient de totale reissom in één keer overgemaakt te worden.

Annulering door de klant: De annuleringsvoorwaarden gaan in op de dag waarop uw reservering is ontvangen. Als datum van aankomst geldt de dag die vooraf gaat aan de 1e nacht van het arrangement.

Algemene annuleringsvoorwaarden: Annulering tot 4 weken voor vertrek: 25 % van de totale reissom. Annulering 4 weken of minder voor vertrek: 100% van de totale reissom

Wij raden u daarom ten zeerste aan om altijd een annuleringsverzekering af te sluiten.

Wijzigingen door de klant: Een annulering dient altijd schriftelijk of per e-mail te gebeuren. Voortijdige beëindiging van uw verblijf of tocht, om welke reden dan ook, geeft géén recht op teruggave.
Wijzigingen in de reservering met betrekking tot data, plaats of aantal personen kunnen ieder afzonderlijk bekeken worden. Indien de wijzigingen niet toegepast kunnen worden, beschouwen we dit als een annulering van de boeking.

Wijzigingen door de aanbieder: Bij wijzigingen door  www.frankrijkwandelen.nl of één van de bij de trektocht betrokken huizen, bieden wij een ander verblijf of tocht aan. In geen enkel geval kunnen de wijzigingen aanleiding geven tot schadevergoeding. Als er geen vervangende tocht of verblijf mogelijk of door u wenselijk is, wordt de betaling teruggestort zonder schadeloosstelling.

Verantwoordelijkheid: De aanbieders, www.frankrijkwandelen.nl , de uitbaters van de betrokken gastenverblijven, kunnen niet aansprakelijk gesteld worden voor de kosten welke kunnen ontstaan uit persoonlijk letsel, materiële schade of verlies, opgedaan tijdens uw verblijf of op één van de tochten.

Tijdens de wandeltochten dient u zelf in te schatten of paden en rivieroversteekjes voor u goed genoeg begaanbaar zijn. Afhankelijk van uw lichamelijke conditie, weersomstandigheden of andere onvoorziene omstandigheden kunt u er ook voor kiezen uw tocht over de openbare weg te vervolgen.

Prijzen: De opgegeven prijzen zijn onder voorbehoud van onvoorziene prijsstijgingen.

Overige belangrijke bijzonderheden:

Aankomst en vertrek : U kunt dagelijks vanaf 16.00uur in de volgende verblijfplaats terecht. In verband met het avondmaal is het wenselijk dat u uiterlijk om 18:30 uur op uw bestemming aanwezig bent. Indien u naar huis gaat of naar een volgende accommodatie wandelt, dient het vertrek voor 10.00 uur plaats te vinden.

Bijkomende kosten: De bijkomende kosten die ter plaatse moeten worden voldaan zijn eventuele extra consumpties.

Extra’s: Niet alle eventueel vermelde sportfaciliteiten, zwembaden, enz. zijn dag in dag uit, het hele jaar door geopend. Gebruik van alle faciliteiten is op eigen risico. De eigenaren van de wandelhuizen zijn niet aansprakelijk voor voorzieningen die om welke reden dan ook tijdens je vakantie niet toegankelijk waren.

Aantal personen: Bij een groepsreis met een oneven aantal personen (3 of 5) worden er bij de meeste accommodaties 3 bedden op één slaapkamer geplaatst. Indien anders gewenst kan dat aangegeven worden bij de reservering zodat wij kunnen melden wat de mogelijkheden zijn.

Diner: U eet ‘s avonds mee met de eigenaren van het huis. Er wordt voor iedereen hetzelfde gerecht klaargemaakt.

Volgorde: Het begin- en eindpunt en de volgorde in de beschreven routes kan verschillen. Dit in verband met de beschikbaarheid van capaciteit in de verschillende deelnemende huizen. Wij bekijken per reservering welke routes en accommodaties er beschikbaar zijn.

Reageren is niet mogelijk